Gazdis:) Aida gazdit keres

Aida, az emberi aljasság újabb áldozata végre gazdikereső státuszba lépett

Aida miatt a Kormányhivatal kért tőlünk segítséget. Újszászon egy család úgy tartotta, hogy a nyakába nőtt a lánc, élelme nem volt, csak vízbe áztatott megposhadt kenyérrel kellett beérnie. A család nagyon szerette, meg hát kellett a gyermeknek a kutya. Ami a legviccesebb, hogy szerintük ez így rendben van, nem értették, hogy a hatósági állatorvos miért emelte ki abból a környezetből.
Idáig a klinikán volt, sok húst kellett eltávolítani a nyakából, hiszen a láncot körbe nőtte már és elkezdett elhalni is.
Sikerült kihozni őt a kórházból, most pedig szeretnénk neki megtalálni azt a családot, ahol el tudják feledtetni vele az átélt borzalmakat. 2-3 év körüli, ivartalan szuka, kanokkal jól elvan, de egyedül is remek kutyus, csak annyi a “baj”, hogy nagyon félénk, nagyon igényli a társaságot, azt, hogy szeresd. Ha nyúlsz felé, meghúzza magát, nem hiszi el, hogy őt szerethetik másként is, mint a “mintacsalád”, akiknél eddig volt.
Ha szeretnél Aida gazdija lenni írj nekünk privát üzenetet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..