Alex, a sérült nyakú kutyus

Alexet 2012. 02.08-án találta egy Újszászon élő család. A kutyus borzasztó állapotban volt, szinte a nyakát körbevágta az 5-6 szorosan rákötözött madzag, mely több centis nyílt sebet ejtett rajta.

kötél seb

Alex gondozását és ideiglenes elhelyezését Kiss Lívia és családja vállalta. A kutyus azonnali  orvosi ellátást kapott, sajnos a sebet összevarrni már nem lehetett.

kezelés Alex Alex

A felépüléséhez szükséges anyagi fedezethez több magányszemély, köztük az Egyesületünk tagjai is hozzájárultak. Mára már sebe szépen összeforrt. Alex történetének és gyógyulásának minden lépését nyomon követtük, személyesen is meglátogattuk őt.

Alex Alex Alex Alex Alex

Alex története:

04.30-án Alexet a Rákóczifalvi Kutyaszépségversenyen örökbefogadták, szuper helyre költözött.

Azóta híreket és fotókat is kaptunk. A gazdi beszámolt, miszerint Alex várakozáson felül beilleszkedett a családba!  Kapott kutyaházat, de erre nagy szüksége nincs, mivel minden éjszakáját a gazdi mellett a lakásban tölti. Mikor bemennek este aludni, a gazdi előveszi Alex rózsaszín takaróját (amin korábban Líviáéknál is aludt), mert csak ezen hajlandó éjszaka aludni. A nappalt az udvaron tölti a nagyszülőkkel. Imádja a botokat, mint a képeken is látszik, így a nagypapinak is megvan a napi testmozgás, Alex után minden este összeszedi és egy helyre gyűjti. Alex minden reggel újra kezdi a botokkal való játszadozást. Így megy ez nap mint nap. A gazdiját már a kapuban várja munkából hazajövet és nagyon örülnek egymásnak. Ugatni is szokott, ha erre oka van. Étvágya kitűnő, jobbnál jobb falatokkal kényeztetik. Nem is kívánhatnánk neki ennél jobb életet, a képek magukért beszélnek. A vágott nyakú kidobott, fájdalmaktól szenvedő kiskutya sorsa happy end-el végződött!

img_5539 img_5546 img_5565 img_5549 img_5534

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..