Alex gazdit keres

Alex gazdit szeretne találni
Alex története nem csupa mese és boldogság sajnos és még happy end sincs.
Kölyök volt mikor örökbe fogadták, szép volt, jó volt minden. Aztán jött egy üzenet, új asszony jött a házhoz, aki utálja Alexet. A pasi, ahelyett, hogy kiállt volna a kutyája mellett, eme kedves “asszonykát” választotta. Vigyük el azonnal, mert nem kell.
Alex 9 éves, 9 évig jó volt és szép volt és rendben volt minden. Aztán jött az új asszony és már nem kell, hát, hogyan lehet ekkora pálfordulás az ember életében? A helyes választás, a kutya lett volna….
Szóval Alexet elhoztuk és nagyon reménykedünk benne, hogy lesz még lehetősége megtapasztalni, hogy nem minden ember áruló. Mert ez bizony kőkemény árulás…de reméljük a karma dolgozik, nem kívánunk mi rosszat, csak annyit, hogy kapja vissza ezt az árulást, mert ember ilyet nem csinálhat! Ilyet nem….
Alexről, amit tudni kell, nagy testű, 9 év körüli, ivartalan kan, jelenleg szívféreg kezelése zajlik. Alex barátságos, aktív, korát meghazudtolva sok mozgást igényel, minden fajtájú méretű kutyákkal kijön, kivéve ivaros kanokkal.
Valljuk be Alex esélyei közelebb vannak a nullához, mint az egyhez, de mi azért remélünk, mert nem töltheti idősebb éveit gazdi nélkül, nem ez jár neki.
Ha szeretnél Alex felől érdeklődni, kérlek írj privát üzenetet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..