Ámor

05. 28. Ámort Jászkiséren találták. Több régi és új sérülés található rajta. Minden lépés és érintés fájdalmat okoz neki. Az egyik lába és a farka törött, a másik első lábán nyílt sérülés van, de a hátsókat is fájlalja, sőt az egész testét. Sajnos a pisilés, kakilás is nehéz feladat neki, mert nem tud megállni:(( Nyakán lánc helye, valamint e fölött valószínű hurok okozhatott sérülést, melynek most is látszik a helye. Kolbi ideiglenes gazdija fogadta be, holnap visszük orvoshoz. Féreghajtót megkapta, több kullancsot eltávolítottunk belőle. Aki orvosi ellátásához hozzá tud járulni, kérjük jelezze (e-mailben vagy telefonon). Várhatóan röntgen, fájdalomcsillapítás, rögzítés, sebkezelés vár rá, remélhetőleg a műtétet megússza. De holnap biztosat tudunk mondani.

amor amor-1 amor-2 amor-3 amor-4
amor-5 amor-6 amor-7 amor-8 amor-9

05.29. Ámorral kapcsolatban nincsenek jó híreink. Ügyesen autózott, a rendelőben is érdeklődve szaglászott, de amikor próbálták bekötni a száját, hát akkor kezdődött a pánik. Nagyon megijedt, nem tudta mi történik vele. Szegényke be is pisilt többször. Sajnos a lába már korábban eltört, két lehetőség van. Úgy néz ki, hogy még csak a kötőszöveti rész kezdett összeforrni, így csonterősítővel és teljes nyugalommal és kímélettel esélye lenne, hogy összeforrjon, de ez sem ígér 100%-os eredményt. A másik és biztos módszer a műtét, amikor széttörik a csontokat és lemezekkel rögzítik. Ezt csak Budapesten végzik és nagyon költséges művelet. Kb. 40.000,- Ft. A jobb láb sérülése aloe firsttel rendbehozható. Elütötte egy autó, ebből adódnak a sérülései. Veszettség elleni oltását megkapta.

550500_238684836241039_100002985741718_397017_1668077296_n amor amor amor amor

06.06. HATALMAS HÍRÜNK VAN! Holnap 10-11 óra körül a budapesti Primavet klinikán megműtik Ámort! Ámor és a 3 törökszentmiklósi temetői árva kiskutya fuvarját a Tetovált Állatmentők Egyesülethez tartozó Lehner Katalin és Lovi Zoltán elvállalta saját költségükön! Így annyival kevesebbet kell gyűjtenünk a műtétre. A doktor úrral egyeztetve a műtét kb. 60.000 Ft körül lesz, amihez jelen pillanatban még kb. 20.000 Ft hiányzik. Még egy jó hír, hogy a hiányzó összeget megelőlegezik nekünk amit majd akkor kell nekünk kifizetni, ha összegyűlt az adomány. Ez azért is fontos, mert a kicsiknek SOS mamakutyára, Ámornak pedig ellátásra lenne szüksége. Aki pár száz forinttal is hozzá tud járulni a műtéti költségekhez, kérjük jelezze nekünk. Köszönjük Katalin és Zoltán önzetlen segítségét, valamint az eddigi támogatóknak a felajánlásokat. ÁMOR nemsokára négy lábon szaladgálsz 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..