Barnabás szerető gazdit keres!!

Barnabás.
Egy év körüli, középtermetű kan kutyus. Gazdijának – létszámleépítés céljából -, meg kell tőle válnia.
Mit kell tudni Barnabásról?
Elsősorban azt, hogy egy tündér, jófej, bújós, vagány kissrác. Talpaesett, határozott, zabagép. Mosolyog, jön-megy, karikában csóválja a farkát.
Autóban szépen utazik, nyugodt.
Más kutyákkal teljes mértékben tapintatos, óvatos. Nem tolakodó, hanem kedves, óvatos, csóválós, érdeklődő.
Cicákkal is jóban van, köztük nőtt fel.
Pórázon szépen sétál, annak ellenére, hogy ma életében először volt rajta. ….. Miért is? Mert Barnabásnak nincs jó élete. Kaja van, ha sikerül elszednie a másiktól, de más egyéb gondoskodás sajnos nincs. Nagyon sokan vannak, túl sokan. Barnabást emiatt most ivartalanítottuk. A Gazdinak tudnia kell, hogy Barni nem egy patika tiszta helyről származik, hanem marhákkal és tyúkokkal élt. Ettől függetlenül, fürdetve, bolha és parazitamentesen adjuk őt oda a leendő, kedves gazdijának! Zömök, 18 kilós eb, de közepes méretű, és nyugodt, emiatt szívesen ajánlom lakásba is, vagy kinti-benti tartásra is.
Barnabás egy főnyeremény, nincs hibája. Kamaszos, babás, szomorú tekintetével mindenkit levesz a lábáról, pedig valójában jó kedvű, kedves kutyus.
Ha beleszerettél Barniba, hívj a 70/225-0001 telefonszámon bármikor, vagy e-mailben is elérhető vagyok: melindakunfalvi@gmail.com
Szállításban nagyon szívesen segítünk, Szolnok, Cegléd, illetve Budapest, és vonzáskörzetében. Megérdemel egy igazi, boldog kutyaéletet, szeretetben, gondoskodásban, családban!

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..