Benji hazatalált

2012. 08. 03-án Szolnokon a Sarló úton találtak egy tricolor kan beaglet. Facebook-os megosztások segítségével sikerült Neki ideiglenes befogadót találni. Másnap értesültünk egy Szolnokon elveszett beagle-ről. Rengeteg fotócsere, foltok azonosítása, és egyéb jellegzetességek után 99%-ra biztosak voltunk, hogy az elveszett és talált kutya ugyanaz! Hamarosan jött is érte a gazdi, Benji pedig egyből a nyakába ugrott és ujjongott Neki, boldogan tértek haza 🙂 Köszönjük a közreműködők segítségét!

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy azt tapasztaljuk, hogy sajnos az általunk talált kutyák egyikében sincs chip, de még bilétával sem rendelkeznek. Benjinek volt bilétája, csak nem volt rajta! Ha kertben tartod a kutyád, akkor is legyen rajta biléta, Benji is kertből ásta ki magát. Elvesztés esetén perceken belül haza kerülhetne a kutyus, ha nyakörvén ott lenne a gazdi telefonszáma. Kérjük, használjatok bilétát, életet menthet!

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..