Folti hazakerült :)

2015.12.25. Így folytatódjon az év 🙂 Durrantsuk el gyorsan azt, hogy TÁDÁÁÁÁÁM 🙂Szóval történt az, hogy december 25-én összeszedtünk egy kutyust, aki tétován bóklászott a Hetényi kórház körül, nem hagytuk az utcán, bár több szuka közé került, szobafogságban töltötte az idejét, de nem volt más választás.
Szóval, néztük, a chip viszont nem regisztrált 🙁 Mit tegyünk? Majd lesz valami, bíztunk a szerencsében.
Mindeközben egy gazdi a kutyájáért sírt, ő abban a tudatban volt, hogy van benne chip és majd haza hozzák, ha megtalálták. Történt, hogy ügyesen osztogattátok a képeinket és eljutott a gazdi ismerőséhez is a kép, felismerte, megkeresett bennünket a szomszédja. A kép alapján azt mondta, tuti ő az, viszont egyeztetni kellett a chip számot is. Az idink még dolgozott, vártuk, hogy leteljen neki a műszak és végre megtörténhessen 2016 első csodája. Szilvi a telefon egyik végén, mi a másikon izgultunk. Vajon ő lesz az? Tuti, kell, hogy ő legyen az.
Az idi haza ért, a gazdi kocsiba pattant és máris megtörtént a nagy találkozás. Boldogság 🙂
A kutya annyira örült neki, hogy egy percre meg sem állt. Ezért tettem mellé a másik képet is, mert gazdis képet lehetetlenség volt készíteni róla. Folti haza talált, kutyus és gazdi is örömkönnyek közepette indult el hazafelé smile hangulatjel
Hétfőn első dolguk lesz a chipet regisztráltatni!
Mindenki nézze meg, hogy a beültető állatorvos nem végzett e hanyag munkát, mert, ha nem regisztrálta a chipet, akkor nem biztos, hogy a kutya haza kerül! És a chip regisztrálása az KÖTELEZŐ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..