Hippi sikertörténete

1508000_455514194597424_157144559184105713_n

2015.01.18 Hippi túlélte a horrort, gazdit keres

Hippi idijének leírása:
Igazán már nincs szüksége semmire.Én még megcsináltatom neki az utolsó nagylabort,és egy ultrahangot,mert 2 ultrahang volt már,és mindkettő azt mutatta hogy rizikós az ivartalanítás..Olyan összenövések vannak,és méh nagyobbodás,hogy a hasnyálmirigyhez hozzá van nőve,ami ha sérülne nem lenne jó,plusz a hugyhólyaghoz is hozzánövést mutatott az ultrahang..lehet hogy több kára lenne az ivartalanításból szegénynek.Amúgy nem kell neki gyógyszer,a legutóbbi leletei is már szuperek voltak.Az evés..bármit megesz..Konzerv,kis szemű száraztáp,imádja a juti falatot.
Egy kutyával nagyon jól kijönne,mert itt a kis csivivel összebújva alszanak,és puszilgatja is.Több kutyus mellett már morgással jelzi,hogy ott van ő is ne lépjenek rá.
Napközben imád az ember mellett lenni,megy a hang után,a konyha a központ,tudja honnan jönnek a finom ételek
Elkisér még a mellékhelységekbe is,és megvárja míg végzek,de tudni szereti hol vagyok,mit csinálok
Éjjel az ágy melletti kis fekhelyében alszik,tehát teljesen ember központú.
Ő is igényli a simit,,de ha nem kér belőle akkor arrébb megy,hogy ennyi elég volt köszöni
Szeret is zugokba befeküdni és onnan hallgatni mi történik körülötte.
Most is itt van a számítógép asztal alatt,és füleli ahogy a többiek játszanak,vagy hogy Én mit csinálok,de ha felállok jön velem
Sajnos a szaglása a kora miatt már nem a legjobb,így van amikor azért megy neki 1-1 dolognak,mert nem érzékeli.Már követeli,hogy Ő is lemehessen a kertbe,sorban áll az ajtónál a többiekkel.Igazából nem azért hogy ott végezze el a dolgát hanem rengeteg felfedezni való van még.
06-30-731-8116

*********************************************************************

2014.12.14 Hippi folyamatosan erősödik, szuper biztonságban van, szerető kezek vigyázzák minden lépését! Már nyit a világ felé, az idijéhez már bújik, kéri a simit.
Hippike szemét sajnos nem lehetett megmenteni. Az egyik szeme oly mértékben roncsolódott, hogy el kellett távolítani. A másik szeméért még izgulhatunk!
A szőre már szépen növöget és már sokat szedett magára a kislány, egyáltalán nem csontváz már!

2014. 10.13
Hippi rejtélyes körülmények között jutott el hozzánk. Legvalószínűbb, hogy aljas szaporítók áldozata, akiknek már nem volt szükségük egy sokat “szolgált” rossz körülményei miatt teljesen tönkrement kiskutyára. Hippi máltai selyemkutya lenne, ha a rossz tartási körülményei és éheztetése miatt mutatná a fajta jegyeit. De sajnos a csontvázon, a bőrén és az élősködőkön kívül más nem fedezhető fel rajta. Annyira kihűlt, aszott állapotban volt már, hogy a doktor úr azt sem tudta megállapítani fialt-e már. Vérképe a kritikus alsóhatár fele, gondozatlan, elhanyagolt. Azonnal kórházba vittük, ahol megkapta a szükséges ellátást. Infúziót kapott, vitaminpótlást kap folyamatosan. Megfürdették, élőskődő mentesítették és megkezdték a szakszerű táplálását. Kedélye rendeződött, alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez. Ruhácskát kapott, hogy ne fázzon. A doktor úr elmondása szerint a szőre nem az élősködők okozta betegségtől hullott ki, hanem szó szerint ki lett éheztetve, semmi tápanyagot és ásványi anyagokat nem kapott meg a szervezete. Hippi rejtélyes körülmények között jutott el hozzánk. Legvalószínűbb, hogy aljas szaporítók áldozata, akiknek már nem volt szükségük egy sokat “szolgált” rossz körülményei miatt teljesen tönkrement kiskutyára. Hippi máltai selyemkutya lenne, ha a rossz tartási körülményei és éheztetése miatt mutatná a fajta jegyeit. De sajnos a csontvázon, a bőrén és az élősködőkön kívül más nem fedezhető fel rajta. Annyira kihűlt, aszott állapotban volt már, hogy a doktor úr azt sem tudta megállapítani fialt-e már. Vérképe a kritikus alsóhatár fele, gondozatlan, elhanyagolt. Azonnal kórházba vittük, ahol megkapta a szükséges ellátást. Infúziót kapott, vitaminpótlást kap folyamatosan. Megfürdették, élőskődő mentesítették és megkezdték a szakszerű táplálását. Kedélye rendeződött, alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez. Ruhácskát kapott, hogy ne fázzon. A doktor úr elmondása szerint a szőre nem az élősködők okozta betegségtől hullott ki, hanem szó szerint ki lett éheztetve, semmi tápanyagot és ásványi anyagokat nem kapott meg a szervezete.

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1572974592931571.1073741916.1570592906503073&type=3

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..