Jótékonysági licit az árva kutyákért!!!!

Jótékonysági licit, az árva kutyákért!
Licitre bocsájtunk egy eredeti Bayern München, dedikált labdát!
Hatalmas megtiszteltetés ért bennünket, két angyal, Fábián Mónika és párja látta mennyit küzdünk az elhagyott állatokért, látta azt a szélmalom harcot, amit vívunk hónapról-hónapra, hogy elő tudjuk teremteni az orvosi költségekre valót. Ezért felajánlotta a labdát.
A labdát a 2002-es Bayern München csapata dedikálta, egyenesen Németországból érkezett hozzánk.
A licit célja, hogy segítsen bennünket, a pár hónap alatt felgyülemlett számlák kifizetésében, melyeknek összege meghaladja a 600.000 Ft-ot. A Kéz a MAncsért Egyesület nem rendelkezik még adó 1%-al, nincs önkormányzati támogatásunk, minden költséget az adományokból fedezünk.
A labda arca lehetne Smoky, aki jelenleg kórházban van, az egyik szemét el kellett távolítani, mert trauma érte. Csak az ő műtétje kerül 40.000-50.000 forintba, a jelenlegi kiadásainkon túl.
Eddig, több, mint 470 kutyán segítettünk már, volt közötte láb- , medence-, koponya töréses, bántalmazott, megkínzott kutya is, akik ma már mind családban élnek.
Tevékenységünkről tovább tájékozódhat:
kezamancsert.hu
Facebook: Kéz a Mancsért Egyesület
Kikiálltási ára: 10.000 Ft

We are putting up for auction an original TEAM SIGNED Bayern München soccer ball.Don’t forget Autographed by theENTIRE TEAM!!
Charity auction, for the orphan dogs!
two angels, Monika Fabian and her partner saw how much we are fighting for the abandoned animals, saw that we fight month to month, to be able to establish the medical costs for the dogs. Therefore they offered the ball for us.
The ball came directly to us from Germany.
The bid is designed to help us, accumulated over a few months of bills that add up to in excess of 600,000 forints. The Kéz a MAncsért Association does not have a tax by 1%, no government support, all the costs are covered by donations.
Smoky, who is currently in hospital, one eye had to be removed because of the trauma. Only his surgery is 40000-50000 HUF.
So far, more than 470 dogs have been helped.Abused, tortured dogs who already live with a family.
To learn more about our activities:
kezamancsert.hu
Facebook: kéz a Mancsért Egyesület

További képek: https://www.facebook.com/kezamancsert.egyesulet/posts/1773159616246400

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..