Katakomba !!! :)

12088518_1255419344484675_3535267803808895873_n

OKTÓBER 24-ÉN 14:00 órától az Életjel Mentőcsoport és a Kéz a Mancsért Egyesület csap össze a Katakomba mélyén a jó ügyért!
13:00 és 19:00 óra között várjuk az adományokat az Egyesület kutyusai számára, melyeket személyesen lehet leadni a Katakombában. (Szolnok, Sütő köz) OSZTANI ÉR!!!! 🙂 Köszönjük!

Ma egy csodálatos élményben volt részünk. Igaz most nem kutyás dolog volt, de 🙂
Nagyon jó és baráti kapcsolatot ápolunk az Életjel Mentőcsoporttal, akik mindig jönnek, ha segíteni kell, legutóbb is ők segítettek, mikor Miracle-t és családját kellett menteni az Újszászi Parkerdőből.
Szóval, most kicsit más volt a téma. Barátok közt: revans újszászért címszóval :
Hallottatok már a Katakombáról? Szolnokon van! Egy rettenet jó szabadulós játék. Szóval a Katakombások meghívtak bennünket, egy “harcra” az Életjelesekkel.
Ma volt a napja:) A két csapat, minden tudását bevetette: Pár perccel utánunk szabadultak az Életjelesek, tehát mondhatni egyszerre jöttünk ki a Katakombából 🙂 Mindenki hős volt 🙂
Hatalmas köszönet a Katakomba csapatának, hogy ezt az eseményt létre hozták és megszépítették a napunkat és az Életjelesekét is 🙂
Ha bárkinek egy kis Adrenalin hiányzik, vagy egy kis csapatépítő, akkor tessék meglátogatni őket, hiszen olyan élményt adnak, amit leírni nem lehet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..