Lizzy előkerült!

Lizzyt a szolnoki telepről május 26-án fogadták örökbe, altatás elől mentve meg őt. Chipes, oltott kutyaként lett átadva. Lizzyt Pestre vitték örökbefogadói, ám hazaérkezéskor a ház előtt – kihúzva magát a nyakörvéből – elszaladt. Hosszasan keresték gazdái de nem találták meg. Értesítették a szolnoki telepet is Lizzy eltűnéséről, akik azonban nem kerestették vagy hirdették az eltűnt kutyát, semmilyen információt nem tettek közzé róla.
Így mi jóval később kb. 2 hét múlva szereztünk tudomást erről. Minden követ megmozgatva hirdettük és felvettük a gazdival is a kapcsolatot. A szerencse ez volt, mert sajnos Őt sem tájékoztatták a telep munkatársai, hogy a chip nem volt regisztrálva, így ha csak erre alapozott volna a gazdi, sosem kerül elő a szeretett kutyája. A tájékoztatásnak köszönhetően elment orvoshoz, ahol regisztrálták a nevére a chipet. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a gazdival, így már több Lizzynek vélt kutya esetében is elirányítottuk Őt az adott helyszínre. Így történt ez tegnap is, és a regisztrált chip alapján sikerült Lizzyt beazonosítani az Illatoson.
Reméljük további élete már csak kellemes meglepetéseket tartogat neki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..