Oprah már jó kezekben :)

2016.07.24 Oprah ma elutazott. A Pest megyei Állatvédőrség segített nekünk a bajban. Átvették Őt. A mi kis királylányunk rengeteget nyílt az elmúlt napokban, ugribugri lett, puszis és bájos. Elküldtük vele a gyógyszereit, az aloe first spray-t is. Az autóba simán beugrott. Első útjuk a kórházba vezet. Kap majd egy külön kennelt, ahol teljesen felgyógyulhat.
További hírekkel jövünk később!

Akit szeretné Opit támogatni, az keresse meg, a Pest Megyei Állatvédőrséget.
https://www.facebook.com/Pest-Megyei-Állatvédőrség-1678721362347875/?pnref=story

Oprah….meg fog halni, ha….

07.21 Oprah naponta jár orvoshoz, holnap is megy. Antibiotikumot kap és napi 10x seb kezelés kellene neki. Ezt mi nem tudjuk megadni, ez egy teljes embert kíván. Hely felajánlás még mindig nem érkezett, ami megnehezíti, hogy más kutyákkal nem jön ki jól! Ez valószínű a sebe miatt van. Falkába betenni lehetetlenség, egyrészt a balesetveszély, másrészt, a seb elfertőződése miatt. Szeparációra nincs lehetőségünk. Jelenleg még mindig a fészer lakója.
Az sérülést, ami már 10 napos lehet kb, egy harapás okozhatta. A szövetek már hegesedni kezdtek a seb széleken, így varrni nem lehet. Az izom is sérült, csoda, hogy járni tud normálisan. A sebét félti, a kezelést nem tűri jól sajnos, morog, de ez érthető. Egyébként ismeri a pórázt, szépen sétál. Emberrel nincs gondja, seb kezelés után már nyalogatja a kezet ami gyógyítja.

Kórházba akkor mehetne (3000 forintos napidíj ellenében+ a kezelések és a gyógyszerek), ha ki tudnánk hozni egyet, vagy Minyont, vagy Baltót. Mind a kettő szeparált környezetet igényelne, ezért vannak bent jelenleg is.
Az elfertőződés és a legyek ellen amit tudunk megteszünk, de erre semmi garancia. Az idi reggel elmegy és este ér haza.

07.20 Jelen állás: hely felajánlás nem érkezett Oprahnak. Ez azt jelenti, hogy jelenleg egy fészerben lakik. Az idi nincs otthon, csak este, mert dolgozik. A legyek bármikor beköphetik, a lárvák élve ehetik, nem fogja észre venni csak este, vagy másnap reggel. Az idi nem erre vállalkozott. Nincs , aki kezelje őt. A sebét napi 8x minimum kezelni kellene, erre lehetőség csak a klinikán lenne.
A klinikára nem tudjuk vinni, mert nincs rá pénz, és addig nem vihetünk másik kutyát, míg a bent lévő kettő kutya közül nem hozunk ki egyet.
Másik tény: egy forint nem érkezett rá eddig.
Most mit kellene csinálni annak az egyesületnek, akik napi 24ben dolgoznak és nincs önkormányzati támogatásuk, sem 1%-uk? Van viszont 48 kutyájuk, 5 db ideiglenes befogadónál!
Mi kell?
– ideiglenes befogadó, aki tudja ápolni őt
— ha ez nincs akkor ideiglenes befogadó Minyonnak, vagy Baltonak
– ha ez sincs akkor nagyon sok pénz, amivel fel tudjuk küldeni egy pesti klinikára

További képek: https://www.facebook.com/1570592906503073/photos/?tab=album&album_id=1820482524847442

https://www.facebook.com/Pest-Megyei-Állatvédőrség-1678721362347875/photos/?tab=album&album_id=1810655755821101

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..