R.I.P. Merina, akit 3napig hagytak az árokban feküdni :(

R.I.P :(((

R.I.P Merina, ott már semmi nem fáj 🙁

Merina, élt 6 évet, az utolsó idejében egy árokparton feküdt 3 napon keresztül, csak egy ember volt, akit ez zavart, aki segíteni szeretett volna neki, ő szólt is. A többinek tán természetes volt, elmenni mellette, tán még a lépteit is szaporázza, nehogy rám nézzen a kutya. Nem az én problémám, ez egy kóbor kutya, sietek haza, kezd a sorozatom….
Nem látunk bele az emberi fejekbe, de hasonló gondolatokkal lépdelhettek mellette, mert senkit nem zavart a sérült kutya az árokban! 3 napig, igen sérülten, az árokba! Szép teljesítmény, nem kívánunk senkinek rosszat, csak annyit, hogy kapja vissza az élettől amit ő adott!
Merina kórházba került, kapott fájdalom csillapítókat, ettől jobban lett, de tovább vizsgálták őt mikor vissza esett, kiderült daganatos. Sajnos a daganat áttétes, csontrák, tüdőrák áttéttel!
Nem kínoztuk, elengedtük őt! Nem ennyit érdemelt volna a drága lelke! Mindenkinek csak egy élete van, azt félti! Aki pedig nem tisztel egy életet sem…nem is folytatom, mert tudnám, de ez már nem fogja őt visszahozni.
Nyugodj békében Merina, ott már semmi nem fáj :,(

Merina, aki 3 napig feküdt az árokban, segítség nélkül Újszászon

2016.03.29 Ideiglenese írta:
Mivel vércseppeket találtam alatta, és a pisilés sem ment délután, bevittem a dokihoz. Bús doki megnézte, mert gennyes méhgyulladásra gyanakodott a vér miatt.”Szerencsére” csak tüzel. Viszont így, hogy le lett nyírva az ultrahanghoz, látszik, hogy az egész alsó fele televan véraláfutásokkal, ergo tényleg elüthették. A doki azt mondja hogy a remegése pedig ezek szerint egy agyrázkódás következménye lehet. Kapott fájdalomcsillapítót, ééés bolhás a szentem, úgyhogy most kozmetikázzuk, nyírjuk, majd kap advocate-t.”
Azóta Merina már felállt, sétál! És megszabadult, loncsos, bolhás bundájától is!

2016.03.26
Bejelentés érkezett egy elütött kutyusról, akit 3 azaz három napja elnéznek a környék lakói…szégyellje magát mind, aki elment mellette!!!
Természetesen ahogy tudtunk mentünk érte (mert ugye nekünk is van munkánk, magánéletünk már évek óta nincs…) az ütő megállt bennünk, mikor megláttuk a kis testet az árokban :'( megrémültünk, hogy talán már elkéstünk…de ÉL lélegzik.
Betakartuk, hogy még készülünk ne fázzon annyira. Kis társa figyelte az eseményeket, de megfogni hagyta magát.
Fejét emelgeti, de ennyi…jobb hátsó lába úgy tűnt érzéketlen.
Egy arra járó férfi elmondása szerint egyik gazdájuk meghalt, a másik kórházba került, az új lakók nemes egyszerűséggel utcára tették a két ártatlant.
Betettük a kocsiba, közben hívtuk a ceglédi ügyeletet, mert hiába a hangzatos szolnoki ügyelet, orvost nem találni a megyében…
Próbáltuk az Őt 3 napig őrző társát is megfogni, de nem sikerült, több időt nem mertünk erre fordítani, hiszen már Merina a kocsiban várt.
Merina 6 éves, elhanyagolt, sovány együttműködő szukácska. Az orvos semmi sérülést nem talált rajta, törése nincs, nem tudni miért nem áll lábra…
Kap infúziót, mert ki van száradva, az egyik szemére szinte biztos vak, a másik sem egészséges…a “jobbik” szemére kapott kenőcsöt.
Keddig ha nem változik az állapota további vizsgálatok jönnek.
Csak ma az orvosi számla 12205Ft

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1771756846386677.1073742495.1570592906503073&type=3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..