Reno

Reno-t rövid láncon tartották, valószínűleg bántották is! Egyesületünk mentette ki őt “gazdájától”. A Szolnok felé vezető úton még párszor az autóból hátra-hátra nézett volt otthona felé, majd a távolba Szolnok felé, az új jövő, új élet felé! A szemét láttátok volna: teli volt reménnyel! Köszönet Fülöp Icusnak a segítségért!

 

 

Másnap Reno Budapestre került, a fajtamentés vette őt gondozásába. A fuvarért köszönet Szűcs Andinak!

 

 

 

Hírek a fajtamentéstől: “Nagyon aranyos, mi Reninek átneveztük, legyen már lányos neve. Meg kellett fürdetni, annyira bolhás volt, hogy nem lehetett kutyák közé vinni ilyen állapotban. A doki szerint egészséges, de alultáplált. A kozmetikát nagyon évezte, a fürdéstől kicsit félt ugyan, de a szárítást csodamód jól tűrte. Gyönyörű lett, habár a bundája elég bolharágta egyenlőre. A panzióban zavarja kicsit a sok kutya, főleg ha ugatnak, de ha kint sétál, akkor lelkesen csóvál és érdeklődik.”

05.02.-án Renit a szánhúzó fajtamentéstől örökbefogadták! Súlyosabb lelki sérülései voltak, mint először gondolták, de sok munkával nagyon jó kutya lett belőle. Most már boldog az új gazdájával!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..