Reno

Reno-t rövid láncon tartották, valószínűleg bántották is! Egyesületünk mentette ki őt “gazdájától”. A Szolnok felé vezető úton még párszor az autóból hátra-hátra nézett volt otthona felé, majd a távolba Szolnok felé, az új jövő, új élet felé! A szemét láttátok volna: teli volt reménnyel! Köszönet Fülöp Icusnak a segítségért!

 

 

Másnap Reno Budapestre került, a fajtamentés vette őt gondozásába. A fuvarért köszönet Szűcs Andinak!

 

 

 

Hírek a fajtamentéstől: “Nagyon aranyos, mi Reninek átneveztük, legyen már lányos neve. Meg kellett fürdetni, annyira bolhás volt, hogy nem lehetett kutyák közé vinni ilyen állapotban. A doki szerint egészséges, de alultáplált. A kozmetikát nagyon évezte, a fürdéstől kicsit félt ugyan, de a szárítást csodamód jól tűrte. Gyönyörű lett, habár a bundája elég bolharágta egyenlőre. A panzióban zavarja kicsit a sok kutya, főleg ha ugatnak, de ha kint sétál, akkor lelkesen csóvál és érdeklődik.”

05.02.-án Renit a szánhúzó fajtamentéstől örökbefogadták! Súlyosabb lelki sérülései voltak, mint először gondolták, de sok munkával nagyon jó kutya lett belőle. Most már boldog az új gazdájával!

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..