GAZDIS! :) Shorty Németországba költözött :)

shorty

2016.12.31. Szilveszter napján indultunk bejelentésre, miszerint egy kutya, sérülten fekszik egy utcában. Lehet, hogy törött a lába, nem mozdul. Kiérkeztünk, megláttuk a kerítés tövében remegő, reszkető kutyát, aki nagyon félt. Elsőnek úgy tünt törés, így nem volt választásunk, hívtuk a klinikát, nem mondtak nemet, holott ott van Frida és Holly is már hónapok óta. (ez iszonyú anyagi teher nekünk)
Shortyt felemeltük, hagyta magát, nem ellenkezett, remgett egész testében. A kocsiba kerülése után, a melegben kezdett oldódni.
SzuperDoki megnézte, készült rtg, de az eredmény nem jó. A sérülés nem új, annyira régi már, hogy becsontosodott a lába. Használni tudja, érez is vele, de nem lehet megjavítani, így marad. Rá áll, megy vele, de rendellenesen tartja, a hasa alá húzva, biceg, Zafirához hasonlóan (remélem emlékeztek még rá).
Shorty, 2 év körüli, nagyon jó fej fiúcska, kutyákkal, emberekkel jól kijön.
Oltását és chipjét megkapja, mert nem volt neki.
Azonnal helyet keresünk neki, kajáját vállaljuk. Különleges igénye nincs, csak, hogy szeressék és kapjon meg mindent, amit egy kutyának meg kell kapnia.
Érd: privát üzenetben, vagy 06-30-731-8116 (este 18 után)

További képek:

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..