Szendi gazdihoz utazott!

Szendi a szolnoki állatotthon lakójaként tengette mindennapjait már nagyon hosszú ideje! Mivel régóta ott lakott, úgy gondolták, hogy úgysem kell senkinek, esélytelen, ezért másik 4 “régi lakóval” együtt felkerült a május 25-i altatási listára. Valami csoda folytán az öt kutya közül végül egyiket sem altatták el. Remény nélkül, lassacskán feladni készült, amikor megtörtént vele az újabb CSODA! Valakinek Ő kellett…csak ŐT szerette volna megannyi kutyus közül! Az egyetlen akadály, ami a gazdi és Szendi közé állt, a távolság volt, de ezt is sikerült legyőzni.  Köszönet Szűcs Andinak a reggeli fuvarért, Lehner Katának és Lővi Zoltánnak , hogy éjjel leutaztak Szendiért és Budapestre szállították Őt, valamint a gazdinak, aki megmentette az életét.

A nagy napon Szendike nem igazán értette mi történik, az állatotthon kapuját is talán csak egyszer lépte át az évek során. Nagyon nyugodt volt, semmi ellenállást nem mutatott, minden jó szóra és simire csóvált. Mintha érezte volna, hogy valami jó történik vele. Az utazást is nagyon jól viselte.

A lehető legszuperebb helyre, álomgazdihoz került Szendike!

szendi-16 szendi-19 szendi-1_0 szendi-4_0 szendi-15
szendi-5 szendi-18 szendi-7 szendi-8 szendi-13
szendi-10 szendi-11 szendi-12 szendi-9 szendi-14

Fotók a gazditól:

szendi-20 szendi-3_0 szendi-6 szendi-17 szendi_0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..